donderdag 30 april 2009

foutje... bedankt

Een verpleegkundige hier heeft foutieve tijden doorgegeven voor de vervangend arts. om te bellen voor advies voor mijn nieuwe aanvraag pijnmedicatie. Eentje zonder morfine. Die ik dus niet kon bereiken voor aangepaste medicatie. Jammer, maar met alle gevolgen van dien.

2 dagen verloren dus. Maar door minder medicatie tot mij te nemen ben ik minder ziek naar mijn gevoel - ziekgevoelen en beduidend minder benauwd :-)) is positief dus. Gek he?

IK GA DOOR.

11 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn meis, dat jij je nu wat minder ziek voelt en meer lucht krijgt.
Zeker doorgaan!!
Elk nadeel heeft zijn voordeel, toch.
Goede moed.

Sjoerd zei

Met vallen en opstaan, houd moed...

John zei

Nee, gek i dat niet. Medicatie kan vergiftigend werken natuurlijk. Het heeft invloed op je organen, op alles in je lichaam. Sterkte!

PLATO zei

Als je dat zo kan doorzetten, is het nog gezonder. Zou mooi zijn. Je klinkt erg sterk Soof. Ga door. Ik duim.

Martha zei

Fijn te lezen zus, ook bemerk ik opluchting bij mezelf dat je het met begeleiding doet en dat je dus steun krijgt, ook al duurt het dus nog wat langer. Ik vind je heel dapper. Tot zaterdag!

Soofy zei

@ allen: Ik heb de verpleegkundige valselijk beschuldigd en zal haar mijn excuses aanbieden. Ik vermoed dat de arts niet op zijn telefonische post zat. Vandaag belde ik weer en hij nam na 25 minuten pas op.
Hij durfde geen nieuwe pijnbestrijding voor te schrijven. Advies: meeer diclofenac met daarbij te slikken maagbeschermers.Maar dat helpt niet tegen uitstralingspijn.
Woensdag is mijn eigen huisarts weer terug en bespreek ik dit probleem. Ik ben weer terug bij af.
Morfine. Beroerd.

geertje zei

Medicijnen vind ik een noodzakelijk kwaad. Soms kan het niet anders dat je ze moet nemen. Maar zelfs van specialisten heb ik gehoord dat ze dubbel staan tov medicijnen. Soms neem ik diclofenac tegen mijn soms felle menstruatiepijn en dan komt de pijn later alsnog als het is uitgewerkt... alsof het alleen uitstel is (wat overigens ook wel van pas kan komen) en dus niet genezend.
Ik wens je geduld en doorzettingsvermogen en veel gedachtes aan positieve dingen in je leven om dit door te komen.

hanscke zei

Gewoon doorgaan, ook al is het niet zo gewoon

Anoniem zei

Soms heb je meer last met als zonder medicijnen.
Houd moed

Liefs, Min

Truus(depetvan) zei

Sterkte met je strijd tegen de pijn Soofy. Ik hoop dat je huisarts nog ideeën heeft.

PLATO zei

diclofenac schijnt nogal agressief te zijn. Een enkele keer gebruik ik het om jicht te onderdrukken. Maar liever helemaal niet.

Hoe gaat het er nu mee?